yhdessä
eteenpäin

MIKSI TARVITSEN VALMENTAJAA?

Joskus omassa tekemisessä tulee seinä vastaan. Ennen kuin näin tapahtuu (tai viimeistään siinä vaiheessa) on hyvä konsultoida asiansa osaavaa valmentajaa, jos haluat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

TR-Valmennus PALVELUT

Etävalmennus

Kaikille itsenäisille treenaajille. Mikäli livenä tapahtuva valmennus ei ole mahdollista on tämä hyvä vaihtoehto. Harjoitusohjelmat sekä seuranta ja ohjeistus.

Valmennus

Henkilökohtainen ja pienryhmävalmennus. Treenataan juuri sinun tavotteiden ja ominaisuuksiesi mukaan. Kun haluat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Urheilijat ja Seurat

Fysiikkavalmennus kaikille urheilijoille ja urheiluseuroille tasoon ja ikään katsomatta. Joukkue- ja yksilölajit.

Harjoitusohjelmat

Itsenäiselle treenajalle jolla on jo perustekniikat hallussa. Yksilölliset harjoitusohjelmat sekä yleisen tason harrasteohjelma..

Workshopit

Tulevat Workshopit ja leiripäivät. Worksoppeja on mahdollista järjestää myös omalla salillasi. Kysy tarjous!

VALMENNUS

Henkilökohtainen valmennus

Yksilöllistä valmennusta juuri sinun ominaisuuksillesi suunniteltuna. Erittäin hyvä vaihtoehto mm. tekniikan tehotreeneille.

sis. alv
85 €/h

Pienryhmävalmennus

Yksilöllistä valmennusta pienessä porukassa (2-4 hlö). Kaveriporukat, pariskunnat jne.

sis. alv
55 €/h

Etävalmennus

Neljän viikon jaksot. Ensimmäinen 4 vk 130 € (-50% normaalihinnasta).
Sopii sinulle, joka pystyt itsenäiseen harjoitteluun. Tekniikkaa pidetään silmällä ja harjoitusta säädetään videoiden avulla, sekä nostajan oman palautteen perusteella. Sopii kilpaileville nostajille, sekä harrastajille. Sisältää harjoittelun seurannan sähköpostilla/whatsapilla, sekä viikottain päivittyvät tavoitteen mukaiset harjoitusohjelmat.

sis. alv
260 €

Kansallisen tason urheilijat

Oli urheilulaji mikä tahansa on voimaharjoittelun tehokas suorittaminen isossa roolissa fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä. Hinta valmennukselle muodostuu tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja mietitään miten saadaan tulokset nousuun.

sis. alv
Kysy lisää!