WORKSHOPIT

Haluatko kehittää omaa painonnosto-osaamistasi?

TR-Valmennuksen workshopeissa jo sadat harrastajat, ohjaajat ja valmentajat ovat oppineet tehokkaan painonnostoharjoittelun ja -tekniikan perusteista yksityiskohtiin. 
Tule sinäkin!

Workshopeissa syvennytään tehokkaan painonnostotekniikan peruskiviin sekä tärkeisiin yksityiskohtiin. Workshoppien osallistujamäärä on rajattu yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.
Leirin vetäjänä toimii moninkertainen Suomen mestari, arvokisaedustaja ja ammattivalmentaja Teemu Roininen.

Leiripäivä on tarkoitettu kaikille painonnostosta kiinnostuneille, vähintään tempauksen ja työnnön alkeet osaaville naisille ja miehille.

TULEVAT WORKSHOPIT

SEURAAVA WORKSHOP su 13.9.2020

 

Leiripäivän ohjelma

10:00 – 11:30 Tempaus, Tehokas tekniikka:
Ensimmäisessa harjoituksessa keskitytään tempaukseen. Aluksi kartoitetaan jokaisen osallistujan tekniikasta kehityskohdat. Tämän pohjalta käydään läpi erilaisia tekniikkaa kehittäviä harjoituksia joissa pyritään pureutumaan leirille osallistujien teknisiin haasteisiin.

13:00 – 15:00 Työntö, huoltavat apuliikkeet
Toinen treeni kulkee samaa kaavaa ensimmäisen harjoituksen kanssa, mutta nyt keskitytään rinnallevetoon ja ylöstyöntöön. Lopuksi käydään vielä läpi painonnostajan apuliikkeitä.

Osallistumismaksu 95€ / hlö
Kun ilmottaudut kaverin tai kavereiden kanssa -10% alennus leiripäivästä kaikille samalla ilmottautuneille!
Leirillä rajattu osanottajamäärä yksilöllisen opetuksen takaamiseksi

Ilmottautumiset: tr.valmennus@gmail.com tai alla olevasta linkistä

"Osallistujamäärä ja aikataulu olivat leirillä hyviä. Valmentajalla oli hyvin aikaa korjata jokaista henkilökohtaisesti. Leirillä tuli sopivasti uutta asiaa ja valmennus oli kaikinpuolin todella tasokasta."
"Olin todella tyytyväinen leiriin. Harjoitukset olivat hyviä ja kehittäviä ja sain niistä paljon irti. Ryhmän koko oli sopiva ja ohjaaja pystyi neuvomaan ja auttamaan jokaista."
"Leiri oli mun mielestä kattava ja sain paljon uusia niksejä miten parantaa omaa suoritusta. Rahalle tuli vastinetta. Voin hyvin suositella muillekkin"