Teemu Roininen
Koutsi

 

Yli kaksi vuosikymmentä kokemusta painonnostosta antaa jo mukavasti näkemystä voimaharjoitteluun. EM- ja MM-tason kilpailuja on kertynyt yli kymmenen, ja yleisestä sarjasta Suomen mestaruuksia löytyy viisi. Teemu on 27. suomalainen joka on työntänyt 200 kiloa.
0886

Oppinsa harjoittelusta Teemu on saanut Suomen parhailta painonnostovalmentajilta, sekä käynyt ulkomailla treenaamassa sikäläisten huippujen kanssa. Tämä onkin antanut laajaa näkemystä treenaamiseen, ja hyvät valmiudet toimia urheiluvalmentajana. Suorittanut myös painonnostoliiton tason 2 valmentajatutkinnon. Erikoisosaamista vapailla painoilla harjoittelu ja erityisesti painonnostoharjoittelu. Teemu toimii Suomen painonnostoliiton valmennusvaliokunnan urheilijajäsenenä.

Valmennuksessaan Teemu karsastaa poppakonsteja ja kikkailua. Ainoa tie mikä vie tavoitteisiin ja auttaa pysymään siellä on kova ja laadukas työ, sekä vastuu omista tekemisistä. Oikotietä onneen ei ole, mutta onneksi se ei tarkoita sitä etteikö urheilusta ja liikunnasta voisi nauttia. 

Lisää Teemun ajatuksia voit käydä lukemassa blogista 
Vanha blogi: http://painonnostaja.wordpress.com/