TR-valmennus

Referenssit & Suositukset

Teemu Roininen toimii mm. Suomen Painonnostoliiton valmennuksen asiantuntijaryhmän puheenjohtajana

mm. he ovat olleet TR-Valmennuksen asiakkaita

– Sanna Kämäräinen, kiekonheittäjä http://sannakamarainen.fi/
– Tuomas Seppänen, moukarinheittäjä, moukarituomas.fi/
– LeKi lentopallo, miehet 1. sarjajoukkue
– LeKi lentopallo, naiset
– LeKi lentopallo, B-tytöt
– LeKi lentopallo, C-tytöt
– LeKi painonnostojuniorit
– LeKi jääkiekko, mestis miehet
– LeKi jääkiekko, juniorijoukkueita
– Useita masters MM- ja EM-kisanostajia ja mitalisteja
– Keravan Bodonos painonnostojaosto
– Poltesali Nekala
– Tampereen urheiluakatemia
– Tampereen kaupunki
– Kangasalan kaupunki
– Kuntokeskus Peimari
– Crossfit Tuusula
– North Engine Crossfit
– Sportconnect valmennuspalvelut
– Ilves jääkiekko, C-juniorit
– Varalan urheiluopisto
– Classic salibandy tytöt
– Kymmenittäin painonnoston harrastajia ja kuntoilijoita

 

 

suosituksia

 

Teemu ottaa urheilijan huomaansa kokonaisuutena. Harjoitusohjelma on selkeä ohjenuora miten toimitaan mutta myös omien tuntemusten kuuntelu ja niihin reagointi toteutui meidän valmennusprojektissamme mielestäni täydellisesti. Pääsimme tuloksissa ennätyksiin kun ei runnottu väkisin alkuperäistä suunnitelmaa vaan kuunneltiin mitä kroppa tarvitsi. Monet viestit on vaihdettu joissa on puhuttu siitä onko olo vahva tai veltto – tai miltä tekniikka näyttää videolta katsottuna. Meillähän siis oli etäsuhde – minä Oulusta käsin valmennuksessa. Lähettelin videoita ja Teemu rohkaisevalla ja rakentavalla tavalla niihin kommentoi. Ja kun oli paikka niin tuli rajua ja reipasta kannustusta että anna nyt palaa. Minä tykkään – ja suosittelen Teemua muillekin.
Rohkenen sanoa että tässä on asiantuntija – suurella sydämellä.

 

Sanna Savolainen

Painonnostossa SM hopealla v.2014 (sarjassa 63)

United Strongman – strongwoman MM voittaja v.2014 (sarjassa 60)
Voimanostossa SM hopealla v.2015 (sarjassa 63)

 


 


Olen toiminut reilut 11 vuotta järjestyspoliisina ja hyvä fyysinen kunto on ollut jaksamisen kannalta tärkeää. Pitkät vuorot, kolmivuorotyö ja vaativat työtehtävät edellyttävät tekijältä hyvää fyysistä kuntoa. Tästä johtuen itsekin on tullut harrastettua kaikenlaisia lajeja välillä enemmän ja vähemmän tosissaan. Rautoja on tullut liikuteltua neljännes vuosisadan verran. Harjoittelu on ollut säännöllistä ja ohjelmat tullut tehtyä aina itse. Kuutisen vuotta sitten treenaamiseen tuli terveyden takia kolmen vuoden tauko. Tauon jälkeen oli kova halu palata "vanhaan" kuntoon. Sen eteen alettiin tekemään kovaa työtä. Tämä kovatyö toi kyllä tulosta, mutta se viimeinen kärki tekemisestä puuttui. Keväällä 2014 aloin etsimään sopivaa treenaria itselleni. Mukaan oli tullut tempaus ja työntö, jossa halusin päästä kilpailemaan. Netistä löytyi kaikenlaisia "personal rainereita", mutta itse en kokenut heillä olevan  mitään annettavaa. Takana oli kuitenkin punttiharjoittelua sen verran, kuin monella parin viikon kurssin käyneellä ikää, joten se ei houkutellut.

Kaverin kautta kuulin maaliskuussa, että Teemu Roininen on laittanut pystyyn yhden miehen valmennusyrityksen. Itse olin paikallisena seurannut Teemun uraa kymmenisen vuotta, mutta sen paremmin en miestä tuntenut. Ensimmäisen tapaamisen jälkeen oli helppo tehdä päätös siitä, että aloitamme yhteistyön. Eikä sitä ole tarvinnut katua jälkeenpäin. 

Reilun puolivuotta myöhemmin ollaan ennätyskunnossa ja tuloskäyrä näyttää ylöspäin. Tottakai itse se työ on tehty, mutta Teemu on antanut siihen mahdollisuuden. Nyt tähdätään kevään masterssien sm-kisoihin ja toivotaan, että rahkeet riittää syksyn masterssien mm-kisa rajaan.

Rami Jokinen 38v – vanhempi konstaapeli


Teemu tuli meille CrossFit Tuusulaan pitämään painonnosto-opetusta. Kokonaisuuteen kuului kolmet treenit, joissa käytiin läpi tekniikoita ja oheisharjoitteita, sekä neljäskin tapaaminen painonnostokisojen merkeissä opetukseen osallistuneiden kesken. Opetus oli erittäin selkeää, ja sopi hyvin kohderyhmälle. Teemu keskittyy asiaan eikä turhuuksiin. Kurssille osallistuneilta saatiin paljon hyvää palautetta. Etenkin kisailu toi hommaan lisäväriä. Kisanostot kuvattiin ja analysoitiin kisojen jälkeen. Videolta omien nostojen katsominen Teemun kommentein herätti paljon ajatuksia omista nostoista. Suosittelemme lämpimästi muillekkin.

Sanni Pisto – CF Tuusula

 

Painonnostoleireille osallistujien mietteitä

Leiri oli mun mielestä kattava ja sain paljon uusia niksejä miten parantaa omaa suoritusta. Rahalle tuli vastinetta. Voin hyvin suositella muillekkin

Moi! Pitämäsi leiri oli oikein hyvä. Ohjaajana olit hyvin rauhallinen, pitkäjänteinen sekä kävit kaikkien virheet läpi perusteellisesti ja yksityiskohtiin tarkasti puuttuen. Kaiken kaikkiaan mahtava kokonaisuus! 

Osallistujamäärä ja aikataulu olivat leirillä hyviä. Valmentajalla oli hyvin aikaa korjata jokaista henkilökohtaisesti. Leirillä tuli sopivasti uutta asiaa ja valmennus oli kaikinpuolin todella tasokasta.

Leiri oli taas kerran hyvä ja uutta asiaa tuli opittua. Mukana pärjää vaikka kokemusta painonnostosta ei vielä paljoa olekaan ja homma etenee niin että jokainen pysyy mukana ja oppii 🙂

"Leiri oli hyvä ja antoisa. Tuli paljon asiaa, muttei liikaa kuitenkaan. Muutenkin hyvä fiilis jäi hommasta."

"Kiitos leiristä! Jännitin ennalta, olenko vielä liian noviisi leirille, mutta turhaan. Osaharjoitteet olivat todella hyviä ja auttoivat juuri niihin ongelmiin, joita itsellä on liikkeiden suorittamisessa ollut. Jokaisen suorituksia katsottiin yksilöllisesti ja ainakin itse sain hyviä vinkkejä. Aikataulutus oli onnistunut, harjoitusten tekemiseen oli riittävästi aikaa, mutta missään vaiheessa ei ehtinyt pitkästyä. Tunnelma oli rento ja päivästä jäi hyvä fiilis."

"Sain hyviä vinkkejä kaikista leirin osioista. Tulen uudestaan leirille mikäli sellaista järjestät 🙂 "

Hyviä ja monipuolisia harjoituksia. Varsinkin painopisteharjoitteet olivat itselleni erityisen hyödyllisiä. Sain leiriltä kaipaamaani lisämotivaatiota omiin treeneihin ja varmuutta omaan tekemiseen. Nyt vain lisää voimaa kroppaan, jotta rauta nousisi uusiin korkeuksiin!

Kokemusta ei entuudestaan ole juurikaan mistään valmennuksesta, mutta koin että opastus ja hlökohtainen ohjaus oli asiantuntevaa, rauhallista ja selkeää.

Olin todella tyytyväinen leiriin. Harjoitukset olivat hyviä ja kehittäviä ja sain niistä paljon irti. Ryhmän koko oli sopiva ja ohjaaja pystyi neuvomaan ja auttamaan jokaista.