TR-valmennus

PAINONNOSTOLEIRIT

Kiinnostaako sinua kehittää omaa osaamistasi painonnostossa?
Haluaisitko oppia uusia harjotteita joilla saat lisää mielekkyyttä sekä tehoa treeneihin?
TR-Valmennuksen painonnostoleireillä useat kymmenet harrastajat, ohjaajat ja valmentajat ovat saaneet arvokasta oppia.
Tule sinäkin!

Leirillä syvennytään tehokkaan painonnostotekniikan saloihin. Päivän aikana opit tehokkaiden nostotekniikoiden lisäksi nostamista tukevia apuliikkeitä, sekä spesiaaleja tekniikkaharjoituksia.
Leirin vetäjänä toimii moninkertainen Suomen mestari ja arvokisaedustaja Teemu Roininen.

Leiri on tarkoitettu kaikille painonnostosta kiinnostuneille vähintään tempauksen ja työnnön alkeet osaaville naisille ja miehille. 

TULEVAT LEIRIT

17.6.2018 Lempäälä, Hakkarin liikuntahalli

Leiripäivän alustava ohjelma
10:00 – 12:00 Tempaus, Tehokas tekniikka: 
Ensimmäisessa harjoituksessa keskitytään tempaukseen. Aluksi kartoitetaan jokaisen osallistujan tekniikasta kehityskohdat. Tämän pohjalta käydään läpi erilaisia tekniikkaa kehittäviä harjoituksia joissa pyritään pureutumaan leirille osallistujien teknisiin haasteisiin.

13:30 – 15:30 Työntö, painonnostajan lihashuolto
Toinen treeni kulkee samaa kaavaa ensimmäisen harjoituksen kanssa, mutta nyt keskitytään rinnallevetoon ja ylöstyöntöön. Lopuksi käydään vielä läpi painonnostajan lihashuoltoa.

Osallistumismaksu 90€ / hlö
Leirillä rajattu osanottajamäärä yksilöllisen opetuksen takaamiseksi

Ilmottautumiset: tr.valmennus@gmail.com tai alla olevasta linkistä

 

VOIT MYÖS TILATA TR-VALMENNUKSEN OMALLE SALILLESI PITÄMÄÄN LEIRIÄ
Hinta muodostuu tapauskohtaisesti

Palautteita edellisiltä leireiltä:

Kiitos leiristä! Jännitin ennalta, olenko vielä liian noviisi leirille, mutta turhaan. Osaharjoitteet olivat todella hyviä ja auttoivat juuri niihin ongelmiin, joita itsellä on liikkeiden suorittamisessa ollut. Jokaisen suorituksia katsottiin yksilöllisesti ja ainakin itse sain hyviä vinkkejä. Aikataulutus oli onnistunut, harjoitusten tekemiseen oli riittävästi aikaa, mutta missään vaiheessa ei ehtinyt pitkästyä. Tunnelma oli rento ja päivästä jäi hyvä fiilis.

Oikein hyvä, sinulla on oma persoonallinen tyyli ja saat luotua harjoituksiin miellyttävän ilmapiirin. Tekniikkapainotus ja siinä vähän harvinaisemmat asiat antaa hyvää perspektiiviä perusveivauksen rinnalle. Myös teoriaosio on minusta erittäin hyvä, informaatio on toki itsessäänkin mielenkiintoista, mutta tämä sessio antaa myös osaltaan hyvää persoonallista otetta pitämillesi leireille.

Leiri oli hyvä ja antoisa. Tuli paljon asiaa, muttei liikaa kuitenkaan. Muutenkin hyvä fiilis jäi hommasta.

Oli hyvä leiri, kiitos! Sain hyviä vinkkejä kaikista leirin osioista. Tulen uudestaan leirille mikäli sellaista järjestät 🙂

Hyviä ja monipuolisia harjoituksia. Varsinkin painopisteharjoitteet olivat itselleni erityisen hyödyllisiä. Sain leiriltä kaipaamaani lisämotivaatiota omiin treeneihin ja varmuutta omaan tekemiseen. Nyt vain lisää voimaa kroppaan, jotta rauta nousisi uusiin korkeuksiin!

Kokemusta ei entuudestaan ole juurikaan mistään valmennuksesta, mutta koin että opastus ja hlökohtainen ohjaus oli asiantuntevaa, rauhallista ja selkeää.

Olin todella tyytyväinen leiriin. Harjoitukset olivat hyviä ja kehittäviä ja sain niistä paljon irti. Ryhmän koko oli sopiva ja ohjaaja pystyi neuvomaan ja auttamaan jokaista.