WORKSHOPIT

Haluatko kehittää omaa painonnosto-osaamistasi?

TR-Valmennuksen workshopeissa jo sadat harrastajat, ohjaajat ja valmentajat ovat oppineet tehokkaan painonnostoharjoittelun ja -tekniikan perusteista yksityiskohtiin. 
Tule sinäkin!

Workshopeissa syvennytään tehokkaan painonnostotekniikan peruskiviin sekä tärkeisiin yksityiskohtiin. Workshoppien osallistujamäärä on rajattu yksilöllisen valmennuksen varmistamiseksi.
Leirin vetäjänä toimii moninkertainen Suomen mestari, arvokisaedustaja ja ammattivalmentaja Teemu Roininen.

Leiripäivä on tarkoitettu kaikille painonnostosta kiinnostuneille, vähintään tempauksen ja työnnön alkeet osaaville naisille ja miehille.

TULEVAT WORKSHOPIT

SEURAAVA WORKSHOP su 28.11.2021

 

Leiripäivän ohjelma

10:30 – 12:00 Tempaus, Tehokas tekniikka ja sitä kehittävät osa-alueharjoitteet

14:00 – 16:00 Työntö, RiVen ja Ylöstyönnön tekniikkaa kehittävät apuharjoitteet

Treeneissä käydään läpi tempauksen, rinnallevedon ja ylöstyönnön avainkohtia apuharjotteiden kautta. Olitpa vasta aloitellut nostamista tai jo vanha konkari niin täältä tulet löytämään nostamiseesi uutta nostetta.

Osallistumismaksu 95€ / hlö
Kun ilmottaudut kaverin tai kavereiden kanssa -15% alennus leiripäivästä kaikille samalla ilmottautuneille!
Leirillä rajattu osanottajamäärä yksilöllisen opetuksen takaamiseksi!

Ilmottautumiset ja kyselyt: tr.valmennus@gmail.com tai alla olevasta linkistä

"Osallistujamäärä ja aikataulu olivat leirillä hyviä. Valmentajalla oli hyvin aikaa korjata jokaista henkilökohtaisesti. Leirillä tuli sopivasti uutta asiaa ja valmennus oli kaikinpuolin todella tasokasta."
"Olin todella tyytyväinen leiriin. Harjoitukset olivat hyviä ja kehittäviä ja sain niistä paljon irti. Ryhmän koko oli sopiva ja ohjaaja pystyi neuvomaan ja auttamaan jokaista."
"Leiri oli mun mielestä kattava ja sain paljon uusia niksejä miten parantaa omaa suoritusta. Rahalle tuli vastinetta. Voin hyvin suositella muillekkin"