Uusi blogi

Tervehdys kaikki!

Tästä edes päin tulen päivittämään blogiani tänne TR-Valmennuksen sivuille. Näin kaikki minun painonnostoon ja voimailuun liittyvä toimintani löytyy yhden osoitteen alta. Vanhat postit löytyvät edelleen entisestä osoitteesta https://painonnostaja.wordpress.com/ ja sieltä voi käydä arkistoista kahlaamassa vanhoja postauksia. 

Koitetaan näin myös saada blogisti entistä aktiivisemmaksi kirjoittamaan. Aiheet pyörivät edelleen vahvasti painonnoston ympärillä. 

Viikon päästä (2.7.) muuten nostetaan Eräjärven Rönnillä tempauksen ja työnnön SM-kilpailut. Kannattaa lähteä seuraamaan pidemmänkin matkan takaa tätä Suomen pisimmät perinteet omaavaa painonnostokilpailua. Itse nousen lavalle ja hyvin menneen treenijakson päälle odottaisinkin itseltäni ihan kohtalaista tulosta. 

Kuva vuodelta 2015, työntö 185kg, kuvaaja Heikki Ulmanen


Silloin ennen vanhaan kun laivat oli puuta ja miehet rautaa, oli kuulemma tapana valmistautua näihin kisoihin edellisiltana tansseilla ja telttayöpymisen jälkeen sunnuntaina oltiin sitten terässä. Niin ja onhan Rönnin lavalla tehty mm. ensimmäinen suomalaisen nostama maailmanennätys Jaakko Kailajärven toimesta. On kunnia olla mukana omalta osalta jatkamassa näitä perinteitä. 

Jaska Rönnillä rautojen kimpussa

Tervetuloa kaikille seuraamaan uutta blogia sekä Rönnin kisoja!

teemu